Kenderbarát

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Error
  • Error loading feed data.
Home Kender Szemle
Kender Szemle

Fruity Thai

Fruity ThaiA Fruity Thai az édeskés trópusi sativa és a kristállyal borított indika ötvözete, a végeredmény pedig egy gyantadús indikamező és egy friss és édes „retro” Thai ízvilág a sativára jellemző „high” hatással.

A Fruity Thai virágzata szinte ragyog a milliónyi apró, de tisztán kivehető THC kristálytól. A csillogása és bőséges termése mellett még említésre méltó a növény illata és ízvilága. A Fruity Thai virágzási ideje alatt kevés illatanyagot termel, beéréskor azonban kellemesen friss, gyümölcsös illattal árasztja el a környezetét.

Read more...
 

White Widow

A White Widow az indiai Indica és brazil Sativa fajok keresztezése, az egyik legerősebb fűfajta a világon.

A White Widow a nagy, THC kristályoktól csillogó virágzatáról ismert. Nevét a  gyantamirigyeiről kapta, amely nagy mennyiségben borítja fehéres színárnyalatot kölcsönözve a növénynek. A White Widow bőséges termést hoz, a ragacsos THC kristállyok szinte teljesen elfedik magát a cannabis virágzatot.

Read more...
 

BC God Bud

A God Bud a kanadai orvosi marihuána közösség kedvelt fajtájaként vált ismerté, majd a BC Bud Depot által 2004-ben nemzetközi elismerést is szerzett. A nagy termés hozamú és erőteljes hatású BC God Bud egy indikához méltóan magasztalt cannabis változat.

A BC God Bud trópusi ízvilága egy enyhén fűszeres beütéssel, árnyalatnyi levendula és fenyőaromával keveredik. A hatása kiegyensúlyozott, lassan fokozódó és hosszan tartó, a nyugodt, kellemes érzés egy szürreális, közel hallucinogén állapottá fokozódik.

Read more...
 

AK-47

Agresszív neve ellenére az AK-47 sok békés tulajdonsággal bír. Az 1992-es első termesztése óta ez a népszerű változat nevét az erőt sugárzó, sötét, gyantás, kristállyal borított, tömör virágzata után kapta. Az AK-47 fűszeres aromája a skunkéval határos, enyhe szantálfa beütéssel, de az illata ellenére ízre inkább édeskés. Az AK-47 azonnali és hosszantartó, éber de ugyanakkor ellazító agyi hatású.

Read more...
 


Kenderbarát Video Bar

Loading...

Szavazás

Melyik a kedvenced a felsorolt marihuána fajták közül?
 

Kenderbarát Megosztása

feed-image Kenderbarát

Banner

Szavazás

Melyik kender alapú terméket használod?
 
Banner

Hírcsatorna