Kenderbarát

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Error
  • Error loading feed data.
Home Hírek Friss A legújabb fejezete a holland Cannabis Sagának: Egy új remény

A legújabb fejezete a holland Cannabis Sagának: Egy új remény

E-mail Print PDF
Share Link: Share Link: Bookmark Google Yahoo MyWeb Del.icio.us Digg Facebook Myspace Reddit Ma.gnolia Technorati Stumble Upon

Miután a jelenlegi miniszterelnök, a Holland Marke Rutte átadta Beatrix királynőnek kormányának lemondását idén áprilisban, az általános választásokat előrehozták ez év szeptemberére.

Rutte vezette be a széles körben kritizált "fű passt", ami már életbe lépett Hollandia három déli tartományában.

Kevesebb mint egy hónappal a választások előtt, úgy tűnik a közvélemény-kutatások alapján, hogy a holland Szocialista Párt (SP), Emile Roemer vezetésével megelőzte Mark Rutte konzervatív Liberális Pártját (VVD).

Az SP kampány program kijelenti, hogy szándékukban áll legalizálni és szabályozni a kannabisz ipart, azzal az indoklással, hogy több érdem van a megelőzésében, oktatásában és a lakosság tájékoztatásában az alkohol- és a kábítószer-használatról, mint a tiltásban.

Csak néhány az ígéreteik közül a holland szavazóknak:

13. Jobb, hatákonyabb információk az alkohol- és kábítószer-használatról a fiataloknak és szüleiknek.

14. Legalizálás és szabályozás a könnyűdrogok termesztésével és értékesítésével kapcsolatban a holland piac számára, a kellemetlenségek és a bűnözés csökkentésére . Minőségellenőrzés és oktatás javítása. Nem kell a "fű pass ". Értékesítése és termelése kemény drogok továbbra is törvénytelen maradna.

16. Nagyobb figyelmet kell fordditani az alkohol-és kábítószer-használat következményeire a fiatalokra és szüleikre. Klinikák utógondozáshoz az alkohol mérgezéssel kórházba jutott fiatalok számára.

 

A különbség a két párt között, és minden egyéb ellenfelük között egyre nő, és az előrejelzések szerint a verseny a marihuána legalizálásról a két végletet képviselő párt között fog eldőlni.

Kevesebb, mint egy hónap múlva a kannabisz jövője Hollandiában meg lesz határozva!

 

 

Kenderbarát Video Bar

Loading...

Szavazás

Melyik a kedvenced a felsorolt marihuána fajták közül?
 

Banner

Szavazás

Melyik kender alapú terméket használod?
 
Banner

Hírcsatorna