Kenderbarát

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Error
  • Error loading feed data.
Home Hírek Friss Maastricht Meghátrál

Maastricht Meghátrál

E-mail
Share Link: Share Link: Bookmark Google Yahoo MyWeb Del.icio.us Digg Facebook Myspace Reddit Ma.gnolia Technorati Stumble Upon

A helyi lakosoknak Maastrichtban többé  nem szükséges regisztrálniuk marihuána fogyasztóként ahhoz, hogy könnyűdrogokat vásároljanak a város coffeeshopjaiból, jelentette be Onno Hoes , a város polgármestere szerdán.

Május 1. óta a kannabisz kávézók a az ország déli részén zárt körű klubokká alakultak annak érdekében, hogy távol tartsák a külföldieket. Csak a helyieknek, akik bizonyítani tudják, hogy a környéken élnek, megengedett, hogy klubtaggá váljanak. A televízió szerint, Hoes azt nyilatkozta, hogy a külföldiek száma, akik könnyűdrogokat próbáltak vásárolni olyan drasztikusan esett, hogy a tagsági kártyákra már nincs szükség.

Hivatalos Regisztáció

Ugyanakkor, nagyon kevés helyi regisztrált, mint kannabisz felhasználó. Változtatásokat kell végrehajtani, ahogy a tagsági rendszer működjön, mivel a helyi lakosok nem szívesen regisztráltak, úgyhogy személyi és egy hivatalos igazolást a tanácstól a lakhelyről elegendő lesz marihuána vásárlásához.

Hoes azt is reméli, hogy ez csökkenteni fogja az utcai kereskedők számát, akik a tilalom bevezetése óta jelentek meg.

A wiet pass (coffee shop tagsági kártya) rendszer bevezetésre vár az ország többi részében,  Amszterdamot is beleértve a jövő év januárjától kezdve, amit Amszterdam polgármestere Eberhard van der Laan és a városi tanács többsége határozottan ellenez.

Amszterdam

Az ifjusági igazságügyi miniszter Fred Teeven mondta a főváros helyi televíziós állomásnak,  AT5-nek kedden, hogy a bérlet bevezetése a fővárosban a városi tanáccsal konzultálva fog megvalósulni.

"A wiet pass bevezetésre kerül amszterdamban de figyelembe veszi a helyi önkormányzatokat," nyilatkozta Teeven.

A coffee shop tulajdonosok üdvözölték a miniszter nyilatkozatát, mondván, azt mutatta, hogy a kormány kezdi megváltoztatni álláspontját.

Választások

Eközben, a wiet pass ellenfelei már kampányolnak a legalizáció visszaforditására a szeptember 12-én tartandó általános választásokon.

Joep Oomen szerint a kannabisz legalizálási mozgalomra jó, ha bármely balos politikai pártra adnak le szavazatokat, és rossz ha bármely jobbos pártra .

Számos párt a marihuána produkció jobb szabályozására hív fel. Bár a kannabisz illegális Hollandiában, a felhasználók birtokolhatnak legfeljebb öt gramm személyes használatra szánt marihuanát vagy négy növényt büntetőeljárás indítása nélkül.

 

 

Kenderbarát Video Bar

Loading...

Szavazás

Melyik a kedvenced a felsorolt marihuána fajták közül?
 

Banner

Szavazás

Melyik kender alapú terméket használod?
 
Banner

Hírcsatorna