Kenderbarát

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Error
  • Error loading feed data.
Home Hírek Kenderbarátok
Kenderbarátok

Mariguana Cha Cha Cha

E-mail Print PDF

Az Anima Sound System által feldolgozott Mariguana cha-cha-cha eredeti veziója a 60-as évek legismertebb táncdalénekesnője, Ákos Stefi előadásában.

Dim lights Embed Embed this video on your site

Read more...
 

Marc Emery Kanadai Marihuána Aktivista

E-mail Print PDF

Marc Emery (született 1958 február 13.) , közismert kanadai üzletember, marihuána aktivista és a BC Marijuana Party vezetője, korábban cannabis magok árusítójaként ismert. Az Egyesült Államok hivatalos álláspontja szerint Emery egy drog nepper az országon belüli es kívüli magterjesztési törekvései miatt. 2009 végén a „fűherceg” aláírt egy 5 éves börtönbüntetésről szóló megegyezést, amit az Egyesült Állmokban kell letöltenie.

„Kényszer hatására kellett elfogadnom egy 5 éves ítéletről szóló megállapodást. Ha az amerikai bíróság elé kerülök, minimum 30 évtől életfogytig tartó büntetést kaptam volna. Egyáltalán nem kellene börtönbe mennem azért, mert magokat adtam el felnőtt embereknek az ő beleegyezésükkel, de öt év kedvezőbb, mint az életfogytiglan.”

 

Read more...
 

John Sinclair és a Fehér Párducok

E-mail Print PDF

John Sinclair detroiti költő, az MC5 zenekar egykori menedzsere, valamint a Fehér Párduc Csoport (White Panther Party) vezetője. A Fehér Párducok névre keresztelt, fehér amerikai politikai közösséget Sinclair 1968-ban Lawrence (Pun) Plamondon-nal és Leni Sinclair-rel alapította. Megalakulásuk a Fekete Párducok Csoport társalapítójának, Huey P. Newtonnak egy interjúban elhangzó, „Mivel tudnák támogatni a fehérek a Fekete Párducokat?” kérdésére, mintegy válaszként érkezett. A csoport nevét a Fekete Párducok után kapta, és munkásságát a „kulturális forradalom” támogatásának szentelte.

Read more...
 


Kenderbarát Video Bar

Loading...

Szavazás

Melyik a kedvenced a felsorolt marihuána fajták közül?
 

Kenderbarát Megosztása

feed-image Kenderbarát

Banner

Szavazás

Melyik kender alapú terméket használod?
 
Banner

Hírcsatorna