Kenderbarát

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Error
  • Error loading feed data.
Home Ipari Felhasználás Kozmetikai Cégek Fókuszpontjában A Kender

Kozmetikai Cégek Fókuszpontjában A Kender

Share Link: Share Link: Bookmark Google Yahoo MyWeb Del.icio.us Digg Facebook Myspace Reddit Ma.gnolia Technorati Stumble Upon

Egyre több gyártó hasznosítja a kenderolajat, hogy ezzel az új, innovatív alkotórésszel dobja fel a természetes és organikus termékekkel elárasztott kozmetikai piacot. A vásárlók újabban a természetes alapanyagokból készült, környezetbarát termékeket részesítik előnyben, ezzel a gyártókat a termékválasztékuk folyamatos fejlesztésére ösztönzik.

A kenderből sajtolt olaj már régóta használatos krémekben, különféle kozmetikumokban és izzadtsággátlókban annak hidratáló tulajdonsága miatt, az elmúlt néhány évben azonban a kender alapanyagú termékek száma világszerte jelentősen megnőtt.

 

Amerikában a szigorú szabályozás megtiltja a kender termesztését, a törvény más országoktól eltérően itt nem tesz különbséget az ipari célú kender és a marihuána között. Ez az egyetlen olyan iparilag fejlett ország, ahol illegális a kender szabad termesztése. A korlátozás ellenére  az USA mégis az egyik legnagyobb kender-kozmetikum termelő Németországgal és Angliával karöltve.

A híres Dr. Bronner’s-féle All One Magic Borsmenta szappan gyártása 1948-ban vette kezdetét Amerikában, és rövid időn belül a korszak legendás tisztálkodószerévé nőtte ki magát. A 60-as évekre a Dr. Bronners szappan minden bio- és gyógynövény szaküzletekben elterjedt, és az észak-amerikai fogyasztók legkedveltebb termékévé vált. A borsmenta Dr. Bronner’s termékcsalád első és legnépszerűbb illatváltozata. A borsmenta illóolaj kellemes bizsergés a testnek és frissesség az elmének, fokozza az életerőt és a tudat tisztaságát. A legfontosabb összetevői a Nemzetközi Szerves Szabványok program által hivatalosan elismert szerves olajok.

A német Hanf & Natur Európa legnagyobb kender élelmiszer és kozmetikum gyártó vállalata. A Hanf & Natur Kenderolaj Hámlasztó Szappanok készítése a régi hagyományok szerint történik, 100% eredeti kender olaj felhasználásával. A gondos feldolgozás következtében a szappan különlegesen nagy arányban tartalmazza nedvesség-szabályozó glicerint. A Kender Olaj Hámlasztó Szappan a legmegfelelőbb megoldás az elhalt bőrréteg könnyű és kíméletes eltávolítására. A tiszta növényi kenderrészecskék különlegesen gyengéd hámlasztást biztosítanak, használata friss, tiszta bőrt eredményez. A kenderolaj és a glicerin ápoló krémet és nedvességet ad a bőrnek

Az Canna Bliss termékcsaládot előállító belga Alma Rosa a kizárólag természetes alapanyagú kender-kozmetikumok széles választékát kínálja. A biológiailag lebomló Canna Bliss Sampon kiváló nyersanyagokból készült, megalkotva egy gyengéd, ugyanakkor hatásos hajtisztító sampont. A természetes cannabis kenderolaj hozzáadása kellemes hidratáló hatást eredményez, puhává és ragyogóvá teszi a hajat. Minden hajtípusra, különösen a fakó, törékeny, roncsolt hajra ajánlott.

Az Extravaganja termékeket gyártója sikeresen ötvözi a kínaiak és egyiptomiak több ezer éves tapasztalatát és a legmagasabb minőségű kozmetukomokat előállítható Pharmachem több mint 40 éves szakértelmét. Az Extravaganja Hajbalzsam tökéletes gyógyír a száraz, töredezett hajra. A kenderolaj az igénybevétel és a szennyeződés ellen hatékony védelmet nyújt, a grépfrút ápoló ereje és a kenderolaj telítetlen zsírsavtartalma nyugtatja és táplálja hajat.

 

Kenderbarát Video Bar

Loading...

Szavazás

Melyik a kedvenced a felsorolt marihuána fajták közül?
 

Banner

Szavazás

Melyik kender alapú terméket használod?
 
Banner

Hírcsatorna