Kenderbarát

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Error
  • Error loading feed data.
Home Ipari Felhasználás Tippek kender ruhák kezelésére

Tippek kender ruhák kezelésére

Share Link: Share Link: Bookmark Google Yahoo MyWeb Del.icio.us Digg Facebook Myspace Reddit Ma.gnolia Technorati Stumble Upon

Mindig nézze meg az kezelési utasításokat a címkén. Kövesse a felsorolt utasításokat.


Ha az anyag festett, tesztelje először, hogy a festék nem engedi-e a színét. Fordítsa ki mosás előtt.


Tegye kender ruháját a mosógépbe akímélő programra. Használjon enyhe mosószereket. Ne feledje, hogy valószínűleg nincs szüksége annyi mosószerre mint amennyit általában használ más szöveteknél, mert a kender könnyebben tisztul. Ne használjon fehérítőt vagy optikai mosószert  színélénkítő mosószereket, mivel azok károsíthatják a szövetet.


Szárítsuk egy ruhaszárító kötélen vagy állványon, ha  szárítót szeretné használni, állítsa a legalacsonyabb hőfokra (kender szövet jellemzően gyorsan szárad). Vegye ki a szárítóból amint a ruhadarabok megszáradtak. Rendszerint nem ajánlott a kender ágyneműt a szárítóval szárítani, de be lehet rakni őket  egy rövid időre, majd kivenni amikor már csak enyhén nedvesek és kiteregetni őket, amíg teljesen megszáradnak.


Ha szükséges vasalni a ruhadarabokat, vasalja őket a legalacsonyabb fokozaton. Vasalja őket kifordítva, így megvédheti őket a megperzselődéstől.


Kender ruházat ugyanúgy lehet tárolni, mint a többi ruhát, és természetesen molyálló. Ne tárolja cédrussal bélelt ládákban, fűtés közelében vagy ott, ahol rossz a levegő keringése, mert ez elszinezi  a szövetet. (Ha a szövet elszíneződött, akkor mossa ki, majd hagyja megszáradni a napon, mert az kifehéríti.)

 

Kenderbarát Video Bar

Loading...

Szavazás

Melyik a kedvenced a felsorolt marihuána fajták közül?
 

Banner

Szavazás

Melyik kender alapú terméket használod?
 
Banner

Hírcsatorna