Kenderbarát

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Error
  • Error loading feed data.
Home Kender História 70-es, 80-as évek, Coffeshopok és a Bush-féle kenderháború

70-es, 80-as évek, Coffeshopok és a Bush-féle kenderháború

Share Link: Share Link: Bookmark Google Yahoo MyWeb Del.icio.us Digg Facebook Myspace Reddit Ma.gnolia Technorati Stumble Upon

1976 : A holland toleráns viselkedést tanusítottak és számos Coffee Shopnak és központnak engedélyezték az eladást. 
1976 : New York Times (Január 5), beszámolt, hogy a tudósok nem találtak semmit ami bizonyítottan kárt okoz.
1976 : Ford igazgatása megtiltja az orvosi tanulmányok végzését a kender körül. egyedül a szintetikus Cannabis kutatása engedélyezett. Robert Randal az első amerikai lakos aki a kendert kap a szövetségi ellátmányból, az új IND program által. -Investigational New Drug
1976 : DuPont beszámol, hogy a kender kevésbé káros mint az alkohol, vagy a dohány és támogatja a legalizálást.
1976 : Ford amerika elnöke megtiltja az orvosi kutatásokat a kenderről.
1977 : Carter elnök szerint legalizálni kellene.
1977 : Az Ausztráliai Szenátus Kongresszusa bizottsága támogatja a Baume bizottságot, inkább a drog kezelésekben való használatát ajánlja, mint a legalizációs problémáit. Átértékelték a kender büntetés szabályozását, bírságot szabtak ki a hasis, olaj, és a kristályos THC birtoklásra.
1978 : Új-Mexikó engedélyezi a kender árusítást orvosi használatra.
1978 : A New South Wales Joint Parliamentary Committee on Drugs ajánlja a személyes használati büntetésének, kitiltásának és az első alkalommal fogyasztók büntetésének megsemmisítését és az azonnali hatályba léptetését ennek. Kérelmezi a bódult állapotú vezetés büntetésének megtartását.
1980 : Paul McCartney-t letartóztatják kender miatt és 10 napot tölt egy japán börtönben
1980 : Costa Rica-i tanulmány megerősíti a kiváló egészégét a kenderfogyasztóknak
1980 : Május 10. : Dohányzó medvék Hyde parkban.
1981 : A Coptic tanulmány jelenti, hogy nem okoz kárt az emberi agyra vagy intelligenciára a kenderfogyasztás
1982 : Analízise a marihuana politikának, nemzetközi tanulmányi tanács a tudomány egyetemen következtetése: "a tilalmi politikája a kínálatnak kívánatosabb mint a teljes tilalma a kínálatnak és használatnak. "
1983 : Angliában közel 20.000 ítélet birtoklásért.
1983 : Amerika kormánya (Reagan / Bush) megkérik az amerikai egyetemeket, hogy semmisítsenek meg minden 1966 és 1976 közötti tanulmányt a kenderről.
1985 : Winters és DiFranza radioaktív anyagok mutatnak ki a dohányban, ami a tüdőrák 50%-át okozhatja. A kenderben nincsen radioaktív anyag.
1986 : Július 8. : Anglia Drug Trafficking Offences Act bemutatja a képessé tett vagyon elkobzásokat a drogdílerektől.
1987 : Amerika: Merck Manual of Diagnosis and Therapy kijelenti, hogy "Kender fogyasztható alkalmanként, de a tartós fogyasztása társadalmi vagy fizikai zavar, bizonyíték nélküli". Számos használójánál az időszakos függősség a velejáró egyrételmű hangulattal, lehetséges hogy félreinformált. A fő vélemény a drogról, szünetet tartani a morális és politikai ügyekben, de nem a toxikológiájában."
1988 : Szeptember 6.: DEA főbírója Young bíró, törvénykezik, hogy a amerikai kormányzatnak meg kell engednie az orvosi használatát a kendernek. Azt mondja: "Marihuana a természetes formájában, egyike a legbiztonságosabb terápiás gyógyszer amit az ember valaha ismert." DEA elutasította.
1988 : December 20. : Az Amerikai Kongresszus ismét tiltja a közlekedés alatt használt pszichotróp és narkotikus szereket, Bécsben, a kenderre legyütt.
1988 : Angliában 23,229 embert tartóztatnak le szabálysértés miatt.
1989 : Reagen elnök és Bush háborút hirdet ki a kender ellen; törvényen kíbül helyezték az üzletek dohányzási eszközök árusítását. Vizelettesztet vezettek be. Kriminalizálták, vagyon és birtok lefoglalások, fegyveres alakulatok, börtön táborok, "csak mondj nemet" kampány, PFDA, DARE, dohány és atom támogatás. A kender 1unciájának ára többet ért az aranynál. Világéretű tilalom csalogatja a szervezett bűnözést, hogy átvegye a kender piacot és hatalmas profitra tegyen szert. Reagen győzelmet hirdet a drogokkal szemben. Az állam titkára James A. Baker megjegyzi a teljes háború a narkotikumok készítése körül egyértelműen nem győzedelmeskedik".

 

Kenderbarát Video Bar

Loading...

Szavazás

Melyik a kedvenced a felsorolt marihuána fajták közül?
 

Banner

Szavazás

Melyik kender alapú terméket használod?
 
Banner

Hírcsatorna