Kenderbarát

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Error
  • Error loading feed data.
Home Programfüzet Programfüzet Medical Cannabis Cup Detroitban

Medical Cannabis Cup Detroitban

Share Link: Share Link: Bookmark Google Yahoo MyWeb Del.icio.us Digg Facebook Myspace Reddit Ma.gnolia Technorati Stumble Upon

Medical Cannabis Cup - 2011 Október 15-16

"Amszterdam egy remek uticél, és a Cannabis Cup ünnepségekhez hasonlóval sem talalkozhatunk máshol, de az elmúlt idöszakban az amerikai orvosi marihuána közösségek fellendülésével a High Times elkezdett felfigyelni az Egyesült Államok számos városában működő cannabis iparágra és annak kedvezményezettjeire. Ezért október 15-16-án Michiganben rendezi meg a Cannabis Cup-ot a detroiti Eastern Market-en, szerintem ott a helyed. Én ott leszek!" - John Sinclair


Közreműködik:

- A világ első számú orvosi marihuána versenye Michiganben először, ami egy két napos kiállítást is magába foglal, a marihuána kártyával rendelkező betegek számára speciális dohányzó rész biztosított.
- Szemináriumok az orvosi marihuána-mozgalom vezetőivel, köztük orvosok, betegek, kutatók, termelők, gyógyszertár tulajdonosok, aktivisták és a High Times magazin termesztés rovatának szerkesztői.
- A szombat esti VIP partyn meglepetés vendég!
- A Medical Cannabis Cup díjkiosztó ünnepségén a legjobb indika, szativa, hibrid, koncentrátum és élelmiszer kategóriák legjobbjait jutalmazzák.

 

Kenderbarát Video Bar

Loading...

Szavazás

Melyik a kedvenced a felsorolt marihuána fajták közül?
 

Banner

Szavazás

Melyik kender alapú terméket használod?
 
Banner

Hírcsatorna