Kenderbarát

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Error
  • Error loading feed data.
Home Programfüzet Programfüzet Negyedszázados a Cannabis Cup

Negyedszázados a Cannabis Cup

Share Link: Share Link: Bookmark Google Yahoo MyWeb Del.icio.us Digg Facebook Myspace Reddit Ma.gnolia Technorati Stumble Upon

A világ első számú kannabisz fesztiválja, a High Times Cannabis Cup ebben az évben is megrendezésre kerül Amszterdamban november 18-22 között. A legelső kupát 1987-ben tartották,  a Cannabis Cup jelenleg a 25. évben jár!

Az eseménynek, mint mindig, Amszterdam ad otthont, ahol a toleráns marihuána törvények lehetővé teszik egy ilyen témjú és nagyságú rendezvény létrehozását. A fesztivál  középpontjában hagyományosan a világ minden tájáről érkező bírók tevékenysége áll, akik megítélik a kölönböző marihuána fajtákat, melyek Amszterdam rengeteg coffee shopjából származnak. A High Times Cannabis Cup mára egy igen nagyszabású rendezvénnyé nőtte ki magát. Jellemzően sok élő zene, komédia kíséretében zajlik és megrendezésre kerül egy expo is, melynek témája a marihuánával és kenderrel kapcsolatos termékek és kannabisz-orientált vállalkozások. Ez az esemény nagyon népszerűvé vált az elmúlt években, és sok turista látogat Amszterdamba,kizárólag azért, hogy részt vehessen a fesztiválon.

 

Kenderbarát Video Bar

Loading...

Szavazás

Melyik a kedvenced a felsorolt marihuána fajták közül?
 

Banner

Szavazás

Melyik kender alapú terméket használod?
 
Banner

Hírcsatorna